شما عضو سایت انجمن گفتگوی پاناتل نیستید و یا با
نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام
اینجا کلیک کنید.

| آپلود سنتر | سرویس اس ام اس پاناتل | فروشگاه پاناتل |

|
|||||||
| جدیدترین مباحث | |
![]() |
|
|
امکانات |
|
|
#1 |
|
كاربر سايت
|
سلام
من امروز صبح تا بحال دنبال یه راه برای فارسی سازی بدون دردسر موتورولا آ1200 بودم چون سرور موتوفون دیگه وجود نداره تا با استفاده از لاگ اینکار رو بکنم (حد اقل من که نتونستم کانکت بشم فردا کسی نگه شایعه پراکنی کردی)و اینجا هم کسی جوابمو نداد اما با کمک پاشای عزیز یا همون ypy خودمون این مشکل خیلی سریع حل شد و منم برای اینکه دوستان تعمیر کار دیکه استفاده کنند اینجا عینا نقل قول میکنم فقط خدا کنه فردا فارسی سازی آ1200 رو با 1000 تومن انجام ندن!!!!!!!!!! ضمنا من به قول بعضی ها فقط کپی پیست کردم و بقیه زحمت هاش با اقا پاشا بوده فارسی سازی کامل موتورولا A1200 -A1200R - A1200E * * فارسی سازی کامل منو * قابلیت دریافت و ارسال SMS فارسی * سازگار با همه مدل های A1200 - A1200E - A1200R * امکان فارسی سازی توسط باکس موتوفون و نرم افزارهای دیگر مانند HelloMoto - RSD Lite - MotoRocker و تمام نرم افزارهای دیگر با پشتیبانی فرمت SBF * فارسی سازی بدون هیچ گونه مشکل وباگ نرم افزاری نحوه فارسی سازی(مراحل را به ترتیب انجام دهید): درایور موتورولا سری P2K را نصب کنید. میزان شارژ گوشی باید بالای 50 درصد باشد و یا از منبع تغذیه استفاده کنید گوشی را به حالت بوت ببرید(گوشی را خاموش کنید و کلید پاور و کلید صدا(کار گوشی Voice)را نگهدارید تا یک صفحه قرمز ظاهر شود) سپس گوشی را از طریق کابل USB به کامپیوتر وصل کنید.(درایور بطور خودکار نصب میشود) نرم افزار موتوفون را باز کنید و گوشی بطور خودکار توسط برنامه شناسایی میشود. اگر از نرم افزار RSD Lite استفاده میکنید بعد از اتصال گوشی بطور خودکار توسط برنامه شناسایی میشود. برای فارسی کردن شما باید از طریق دو فایل گوشی را فلش کنید. فایل A1200-A1200R-A1200E_Arabic.rar را از حالت فشرده خارج کنید.(رمز فایل pasha ) دانلود فایل A1200-A1200R-A1200E_Arabic.rar رمز فایل: pasha [] سپس فایل 1FF.sbf را به برنامه بدهید و بعد فلش کنید. بعد از اتمام فلش کردن با فایل بالا اکنون باید از طریق فایل A1200-A1200R-A1200E_Farsi.rar گوشی را فلش کنید.مراحل بالا را برای آماده سازی مجدد گوشی برای فلش کردن انجام دهید(رمز فایل pasha ) دانلود فایل A1200-A1200R-A1200E_Farsi.rar رمز فایل: pasha [] سپس فایل 1FF.sbf را به برنامه بدهید و بعد فلش کنید. بعد از اتمام فلش کردن گوشی را روشن کنید(کمی صبر کنید تا گوشی بالا بیاید و در منو قسمت Setting قسمت Language گزینه اول را انتخاب کنید(English - English) دانلود درایور موتورولا و RSD Lite [] مسئولیت استفاده از از این فایل ها به عهده خودتان میباشد. تهیه و تنظیم فارسی ساز توسط گروه موتوفون شاد و پیروز باشید. Y.P.Y Team ضمنا این فایلها دقیقا همون فایلهای پولی سایت موتوفون هست که دوست خوبمون اقا پاشا زحمتش رو کشیدن . منبع کاوش تیم |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
| مجموع 4 کاربر از shahram49 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 |
مدیر نرم افزار و باکس
![]() ![]() |
نقل قول:
مسئولیت استفاده از از این فایل ها به عهده خودتان میباشد. در ضمن طبق قوانین سایت نباید لینک سایت دیگر رو تویی تایپک قرار بدید |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
كاربر سايت
|
نقل قول:
درخواست اولم اینه که اگه میشه لطف کنید با رنگ قرمز پست ندید چون ممکنه همه مثل شما از توانایی دید خوب برخوردار نباشند. در مورد اون کلمه که فرمودید اگه مشکل نداره چرا عواقبش به عهده خودتونه باید عرض کنم من متن رو بدون دستکاری اینجا اوردم و این گفته اقا پاشا هست نه من ولی من زدم بدون مشکل و چون فایلها دقیقا فایلهای موتوفون هست و قبلا هم تعداد زیادی از همکارا ازش استفاده کردند و تا جایی که من اطلاع دارم مشکلی گزارش نشده ضمن اینکه خودتون بهتر میدونید توی کار نرم افزار معمولا هیچکس مسئولیت کار دیگران رو به عهده نمیگیره . در مورد لینک دادن هم من لینکی ندادم به استثنا لینک دانلود درایور ها که اونجا اپ شده و به هیچ عنوان لینک تبلیغی نیست و نمونه های زیادی توی فروم های مختلف دیدم که لینک دانلود از یک سایت دیگه است و هیچکس هم اعتراضی نکرده ضمن اینکه من فکر میکردم پاناتل و کاوش همکاری خیلی نزدیکی دارند و گمان نمیکنم غیر از این باشه. اگر سوال دیگه ای بود من در خدمتم |
|
|
|
|
| کاربران زیر از shahram49 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#4 |
|
مدیر بازنشسته
|
×× بزرگترین پایگاه خطوط تلفن همراه کشور ×× × لینك فایل های فلش نوكیا × ×× شماتیک های موتورولا به صورت کامل و برای تمامی مدل ها ×× × شماتیک های نوکیا به صورت کامل و برای تمامی مدل ها × ×× فیلم های آموزش باز کردن و بستن گوشی های نوکیا ×× |
|
|
|
| مجموع 2 کاربر از mgg_back برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#5 |
|
كاربر سايت
|
ممنونم تاپیکتون هم دیروز دیدم و خیلی هم خوشم اومد مخصوصا اون کدی که برای خوندن ورژن گوشی بود چون من خیلی وقت بود دنبال این کد میگشتم و از اقایان نصیری هم کمک خواستم ولی به نتیجه نرسیدم البته من دیروز توی تاپیک شما یه سوال مطرح کردم که اونجا هم مورد غضب مدیر عزیز کیمیا گستر قرار گرفتم و جوابی هم دریافت نکردم.
اما مشکل من همونطور که در بالا شرح دادم رفع شده و طریقه اونو هم گذاشتم تا بلکه بدرد بقیه هم بخوره . با تشکر و ممنون از لطفتون |
|
|
|
|
|
#6 | |
مدیر نرم افزار و باکس
![]() ![]() |
نقل قول:
نه اینکه عصبی باشم فقط جاهایی که اشتباه می شه رو با قرمز تایپ می کنم در ضمن برای تایپکی که قبلا پست داده بودید هم ارضم به خدمتتون گفتم تایپک جدید بدید تا سریعا کارتونو انجام بدم حتی برای شما فایل فلش هم برای شما آپ کردم اگر از من دلخور هستید من شرمنده هستم منظور بدی نداشتم امیدوارم دوستان وهمکاران خوبی باشیم به روز و وقت هم دقت نماید [] [] آخرین ویرایش توسط kimiyagostar در تاریخ دوشنبه 5 مرداد 1388 انجام شده است. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
كاربر سايت
|
با سلام
خدمتتون عرض کنم مشاجره توی فروم یه چیز عادیه و من از شما دلگیر نیستم البته شما هم یکم به من گیر دادی ولی من ندیده دوستت دارم نه تنها شما رو بلکه همه برو بچ گل فروم رو . من همونطور که بعداز پست شما عرض کردم چون دیدم سوال من در راستای همون پسته و ممکنه به کامل تر شدن تاپیک کمک کنه و همچنین کارم یکم عجله ای بود و نمیشد با تکرار پستهای مشابه کشش داد اونجا مطرحش کردم وگرنه اینو میدونم که هر موضوعی تاپیک مختص خودش رو میطلبه . در مورد رنگ قرمز هم من جسارت نکردم که شما عصبانی هستید فقط با خوندن قرمز روی رنگهای تیره مشکل دارم و برای خوندن متن شما باید متن رو سلکت کنم تا روشن بشه همین.ضمنا منظورتون از مورد به وقت و زمان توجه کنید رو متوجه نشدم. در اخر از لطفی که کردید و اون فایل رو برام گذاشتید ممنونم. امید وارم همیشه موفق باشید |
|
|
|
| مجموع 3 کاربر از shahram49 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#8 | |
مدیر نرم افزار و باکس
![]() ![]() |
نقل قول:
دیگه بهتره پست ندیم چون مدیریت و ناظم سایت پوستمونو می کنه کاری داشتید پست خصوصی بدید از مدیر این قسمت هم تقاضا می کنم پستهای اضافی را حذف کنه آخرین ویرایش توسط kimiyagostar در تاریخ سه شنبه 6 مرداد 1388 انجام شده است. |
|
|
|
|
| کاربران زیر از kimiyagostar برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#9 | |
|
كاربر سايت
|
نقل قول:
موفق باشید |
|
|
|
|
| کاربران زیر از shahram49 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#10 |
|
عضو تازه نفس
|
سلام
خسته نباشید فریم ور گوشی من اینه r541_g11.56.11r با این روش می شه فارسیش کرد؟ |
|
|
|
|
|
#11 |
مدیر نرم افزار و باکس
![]() ![]() |
بله مشکل ندارد این فایل برای تمامی این سری گوشیها می باشد
|
|
|
|
| کاربران زیر از kimiyagostar برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#12 |
|
عضو تازه نفس
|
خیلی بــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــاحـــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــلــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــی................
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
عضو تازه نفس
|
لینک فایل اول مشکل داره
|